Teatre en família




L’objectiu és oferir i dinamitzar un espai de joc en família en el que l’instrument principal és el teatre. A partir de diferents jocs teatrals es pretén fomentar la interacció entra pares, mares i fills/es i d’aquesta manera contribuir en reforçar el vincle afectiu. Crear un espai de temps distès, sense preocupacions ni ordres, que convidi a fer canvi de rols i sobre tot a jugar.
Acompanyar els més petits en el seu desenvolupament a través d'activitats divertides i, els adults, viatjar a la nostra infància, recuperant l'essència de la màgia que trobarem en els contes, els personatges, la música, la dansa i el moviment. Desenvolupar la creativitat conjuntament.
Fomentar la comunicació en la família desenvolupant la verbal i la no verbal a través dels gestos i els sons. La comunicació genera en els fills/es sentiments de seguretat, confiança i amor que els permet créixer personalment i els dona eines per gestionar diferents situacions de la vida quotidiana.
Trobar un temps en família amb una comunicació oberta i una escolta activa, respecte mutu i intercanvi d’emocions i pensaments a través dels espais de teatre, afavoreix el fet de conèixer als nostres fills i filles en un altre context diferent al que estem acostumades.
A través d’aquestes sessions es poden tractar temes tabús com el sexe o la mort i diferents pors o preocupacions amb naturalitat mitjançant eines educatives i creatives.

Comentaris

Entrades populars